- 11 Eyl 2024
- 2,117
- 0
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Herkese merhaba, Sony'nin A99 Mk2'yi Ocak 2016'dan önce piyasaya sürmeyeceğine inanıyorum, bunun nedenleri şunlar: 1. Sony, A7r Mk2'nin başarısıyla oldukça meşgul. 2. Sony, FE lens serisine odaklanıyor. 3. Sony, Canon kullanıcılarından Sony'ye geçerken tüm Canon lenslerini satma zorunluluğu olmadan avantaj sağlayan A7r Mk2 gövdesinden önemli satışlar elde ediyor. 4. Üçüncü taraf adaptör üreticileri diğer lens üreticilerinden Sony A7r Mk2 montajına adaptörler yapmak için sıraya girdiler. 5. Sony, 2015 Yılın Kamera Ödülü'ne neredeyse dünyadaki tüm fotoğraf yayıncıları tarafından A7r Mk2 ile aday gösterilmesini bekliyor, neden başka bir "dikkat çekici" ürün çıkarsınlar ki? 6. Pazarlama bakış açısından, A7r Mk2 "dalga" yarattı ve 2016'da A99 Mk2'yi piyasaya sürerek bu dalga sürdürülebilir. (Sony'nin adını fotoğraf dünyasının dilinde tutar.) 7. Sony, mükemmel kalite ve performansa sahip hafif bir tam kare kamera başarıyla yarattı, yerine geçecek A99 Mk2 ise A7r Mk2'den önemli ölçüde daha ağır olacak. 8. A99 Mk2, A7r Mk2'den daha yüksek özelliklere sahip olmalı ki insanlar A7r Mk2 yerine onu tercih etsinler. Acaba yüksek özelliklere sahip olacak mı? 9. Eğer daha iyi özelliklere sahipse, ne kadar farkı olabilir? Bu, kullanıcıları A99 Mk2'ye çekecek kadar yeterli olabilir mi? 10. A99 Mk2, hangi kitleye odaklanacak? Mevcut A99 ve diğer Alpha lens kullanıcıları dışında kimler hedefleniyor? 11. Sonuç olarak, maalesef, pazar (A7r Mk2'ye kıyasla) küçük ve mevcut Alpha lensler Sony adaptörü aracılığıyla A7r Mk2'ye monte edilebiliyor. Diğer Alpha mount kullanıcılarından yorumlarını duymak beni ilgilendiriyor. Yanılmasını isterdim, ancak mantığımın sağlam olduğuna inanıyorum. Düşüncelerim, David.