A7R II, Rokinon 12 mm Balık Gözü ile su altında

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
“Su altı/fotoğrafçıları arasında sevilen bir seçenek Fisheye lensidir ve Sony A7R II için TÜM MANUEL Rokinon 12mm F/2.8 ED AS IF NCS Fisheye lensi için Sony E-mount ile test ettim. Bu lensi yeni Ikelite Sony A7R II TTL konutuyla kullandım, odak noktasını odak vurgulamasını kullanarak lensi odaklamak için 2,8 inçe kadar evrensel dişliyi (konutla birlikte verilen ikinci 3,0 inçe dişliyle birlikte) kullandım, çok kısa bir limuzin uzatması ve Ikelite sekiz inçlik kubbe portunu kullandım. Dala dalış öncesi diyaframı F/9'a ayarladım ve pozlamayı kontrol etmek için enstantane hızı ve ISO kullandım. Ayrıca iki adet TTL'ye ayarlanmış Ikelite DS 161 flaş ve iki kubbe difüzörü kullandım. Daha küçük bir çaplı bir port konfigürasyonunun, belki 140 mm kubbe portunun kullanılabileceğini düşünüyorum. Sekiz inçlik port birçok farklı konuda işe yaradı ancak çok geniş bir açıda lens kullanımı için ideal değil. Bu lens aynı zamanda SamSung ve muhtemelen diğer markalar altında da satılıyor, oldukça keskin ve astro fotoğrafçılığı gibi alanlarda da su dışında iyi çalışıyor. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz… Sadece buradan ücretsiz kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!”