- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Herkese merhaba! Burası yeni olduğum ve genel olarak Sony gövde ve lensleriyle yeni olduğum bir yer.. Sony a7iii 'ü satın almadan önce birçok şeyi kontrol ediyordum ve her zaman Sony a7iii 'nin odaklama konusundaki harika performansını gördüğüm yorumları okuyordum. Bu yüzden elimdeki kiti lensi, 28-70'li yıllar dı ve birkaç test denemeye karar verdim, çoğunlukla video çektim ve sıklıkla solunum gözlemledim. Şimdi bunu araştırdığımda insanların Sony lenslerinin video için değil fotoğraflar için olduğunu söylediklerini görüyorum, eğer iyi video kalitesi istiyorsanız ve hiç solunum istemiyorsanız Zeiss, Sigma ve diğerlerine yönelin.. Bir kişi tüm lens düzeltmelerini kapalı olarak ayarlarsam (bunu bulamadım) ve f8 ve üstü diyafram açıklığında çekersem daha iyi sonuçlar alacağımı söyledi.. Bu 'sorunu' yaşayan başka kimse var mı? Yardım edecek birisi var mı? Bu benim videom ve zaman zaman solunum fark edeceksiniz, özellikle yakından çekilen yaşlı adam yüzünü çekerken son kısımda..
Düzenleme tarihi 24 Eylül 2019, mallllias tarafından düzenlendi.