A7II için bir sonraki alınacak ürünler neler olmalı

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Merhaba, Gerçekten Kaliteli Fotoğraflar Çekmeye İlgim Var, diğer yandan Süper Zengin Birisi Değilim. Ancak eski eşyalarımı satmaya karar verdim ve A7 II modelini KIT Lensler ile aldım. Vay be, ne bir kamera ve gerçekten bir kameraya çok para harcayabilirsiniz. Ama hey, şu anda mutluyum ve umuyorum ki bu kamera birkaç yıl boyunca yeterli olacaktır. Ama şimdi 2 ek lens takviyesine ihtiyacım olduğunu görüyorum. 1. Portre ve iç mekanlar için, arka planı kolayca temizlemek ve daha fazla ışık almak için çok düşük diyafram ile bir lens. 2. Daha uzun Telelens, ideal olarak düşük diyaframla daha fazla ışık almak ve resmi sabitlemek için deklanşör süresini azaltmak için. 1) 55F18 gibi bir seçenek var, ancak 55mm biraz fazla gibi görünüyor, maliyeti düşük olabilir, 35F14 ise hayalim ama karşılayamıyorum, sonra 28F2 gibi diyafram biraz yüksek. 2) 80-200 F4 mevcut. Kullanılmış ekipman kullanmaktan memnun olduğum için ebay’de araştırma yaptım. Canon FE Lensleri için tam çerçeve otomatik odaklama adaptörünü 75 Euro'ya buldum, ardından 100 Euro'ya 50F14 veya 300 Euro'ya 35F14 buldum - bu, Zeiss 35F14'ün etkin olarak dörtte biri. Ayrıca 300 Euro'ya bir 2X Teleconvertör ve 500 Euro'ya Canon için 300F2.8'lik bir Tamron alabilirim. Bu, yaklaşık 800 Euro'ya 600mm bir lens demek, ucuz değil ama Sony'den üç kat daha yakın. Şimdi sizlere geliyorum, sizce ne düşünüyorsunuz? Dezavantajlar ve avantajlar nerede? Para için en iyi değeri nereden alabilirim? Biliyorum doğrudan Lensler alanına koymuştum, ama burada diğer alanlardan daha eleştirel sesler alacağımı düşünüyorum. Tüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.