A7 fotoğraf makinesi için iyi genel amaçlı lens

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Şu anda Sony A7 serisi kameralardan birini almayı düşünüyorum (hangisini henüz karar vermedim) ve fotoğraf ve video çekmek için iyi bir çok yönlü bir lens'e ihtiyacım olacak. Daha önce birçok işime 24-105 ile 5Dmrk 2 kullandım, ancak ikisini de son zamanlarda kırdım ve onları değiştirmem gerekiyor. A7'nin boyutunu korumak için yeterince küçük olacak ve aynı zamanda fotoğraflar ve videolar için iyi olacak bir lens istiyorum. Ideal olarak, daha önce sahip olduğum gibi benzer olmasını istiyorum. Bu yüzden, fotoğraflar için otomatik odaklamaya sahip olacak ama aynı zamanda video için manuel odaklamaya da uygun bir lens istiyorum. Şu anda 24-70 f4 zeiss lens almayı düşünüyorum ve daha sonra güzel bir hızlı 35mm lens almayı planlıyorum. Ya da gerçekten güzel bir 35mm prime lens mi almalı ve başka bir zaman bir tane daha prime lens almak için beklemeli miyim? Bu iki lens hakkında herhangi bir öneri ve hangi yöne gitmem gerektiği konusunda ne yapmam gerektiğine dair tavsiyelerinizi gerçekten takdir ederim. Çok teşekkürler.