- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Sonunda dün gece 70-200 GM'yi aldım. 3 oğlum var ve onlardan biri bebek olduğu için... Şu anda onları test etmeye başladım. Sigma 35mm 1.4 ve 70-200 USM ii Canon tek objektiflerim, diğer tüm objektifleri değiştirdim, şimdi 24-70GM ve 85GM'ye geçtim. İlk düşünceler: Sony görüntüleri Canon'a göre biraz daha parlak! bu her zaman güzel. 200'de Sony görüntüler biraz daha yakınlaştırılmış. yani gerçek odak nefesi yok! gerçekten Nikon'da olduğu gibi 200mm'yi 165 veya başka bir şey gibi yapmaz... 70mm @ Merkez: Netlik Canon 2.8ii'ye göre DAHA NET. 70mm @ Köşeler: Netlik GM'de ÇOK daha iyi korunur ama... bu belki de metabones adaptörünün etrafı çok fazla ışıkla sarmalamasından kaynaklanıyor olabilir. 200mm @ Merkez: Canon GM'den biraz daha net. 200mm @ Köşeler: Daha önce olduğu gibi, netlik GM'de ÇOK daha iyi korunur ama... bu belki de metabones adaptörünün etrafı çok fazla ışıkla sarmalamasından kaynaklanıyor olabilir. Oldukça etkilendim, çocukları yerel bir parka çıkarıyorum bu yüzden bunu daha fazla test etme fırsatım olacak. Ancak şu an için Canon 70-200'ü evde bırakabilir ve emin olabilirim ki İşte Lightroom'da 2:1 karşılaştırmaları için bir bağlantı, netliği görmek için bir kumaş başlık ne hoş bir yol https://goo.gl/photos/LQi6YMzYcZzemCDi6