- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Belki sahte bir Sony 70-200gm almış olabilirim Video: solda parlama İlk olarak, A9 kamerasımla seyahat ederken 200mm'de bu halkayı gördüm. Solda küçük boyutta önizlemelere bakarsanız oldukça açık. Online olarak sordum ve biri bunun kameranın içinde bulunan kalibrasyondan kaynaklandığını söyledi. P1 Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir görsel göreceksiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz! Görüntü: orijinal boyutta P2 Görüntü: orijinal boyutta P3 Görüntü: orijinal boyutta P4 Görüntü: orijinal boyutta Bazı testler yaptıktan sonra, kameranın içindeki kalibrasyonun görüntüyü bozduğuna ve resimde garip çizgiler veya halkalar yarattığına eminim. Ancak, bugün duvarımda başka bir test yapıyorum. Kalibrasyonu açıp kapatınca... Bütün açıklık ve netlik eklediğimde... boom!!!!!! o halka geri geldi!!!!!!!! P5 varsayılan ayar, normal gölgelendirme Görüntü: orijinal boyutta P6 Dahili kalibrasyon kapalı, daha fazla açıklık ve sis giderme eklendi Görüntü: orijinal boyutta P7 Dahili kalibrasyon açık, daha fazla açıklık ve sis giderme eklendi Görüntü: orijinal boyutta Ayrıca, gölgelendirme ile ilgili başka bir kayıt daha yaptım. 200mm'ye yaklaştıkça daha da kötüleşiyor. Herhangi bir fikir? Bu yaygın bir sorun mu yoksa sadece benim mi?