24mm GM incelemesi

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
IQ hakkında söyleyecek bir şeyim yok. Diğerleri bu konuyu benimle daha iyi ele alabilir. İlgi çekici olabilir veya olmayabilir, ancak kamera üzerindeki boyutu, ağırlığı ve genel hissiyatı 1.8/85'e çok benziyor. 1.8/55 veya 2/28'den daha büyük, ancak yine de kamerayı tek başına uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz aralıkta. Birkaç yürüyüşte sadece Peak Design Clutch kullanarak taşıdım ve iyi çalıştı. Diyafram halkasına tekrar sahip olmak harika, özellikle ekranla çekim yaparken. Bu neden kayboldu? Özel düğme ne yapacağıma henüz karar vermedim. Ama zorlayıcı. Teknik olarak hiçbir esneme yok. 7RM3'e sahibim ve bu lensle birlikte yaptığım hatalardan kaçamam. Dolayısıyla oyunumu geliştirmem ve pratik yapmam gerekiyor. Estetik olarak zor bir alan. Zaten 24mm benim için zor, ancak bu ekipmanı haklı çıkaracak nedenler bulmalıyım. Ufuklarımı düzleme konusunda zorlanıyorum. Geniş açıya gittikçe bu işler daha mı zorlaşıyor?