- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba herkese, burada ilk postum ve yeni A7iii fotoğraf makinem için 2. ve 3. lensler hakkında tavsiye arıyorum. Tanıtım yapmak gerekirse, uzun süredir hayranıyım; Minolta SRTler ile 28mm, 55mm, 85mm, 135mm ve 200mm objektiflerle başladım. Daha sonra Leica M6'ya geçtim ve 28mm, 50mm, 85mm ve 135mm objektifleri kullandım. Birçok yıl evde (siyah-beyaz) kendi fotoğraf kamaralarımı işlettikten sonra şimdi dijitale geçtim ve A7iii ve yanında bir de Sony FE 24–105 mm F4 G OSS lens aldım. Bu benim ilk zoom lensim ve mümkün olduğunca çok farklı noktayı kapsamaya çalışıyorum. Şu ana kadar oldukça memnunum ancak ekipmanımı tamamlamak istiyorum. Sabit objektiflerle çalıştığım dönemlerde genellikle 85mm ve standart 50mm, ardından da 135mm objektiflerini kullandım. Bu makineyle çok çeşitli fotoğrafçılık yapacağım: açık hava seyahatleri, plaj manzaraları ve şehirler, portreler ve bazı yemek/pişirme fotoğrafları. Fikirler/tavsiyeler/deneyimlerinizi duymayı çok isterim. (Haziran ayında ailemle Disney World'e gidiyorum ve yalnızca bir lens almakta sorun yaşamam ama yanımda bir de 2. lensle gitmek harika olurdu.) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Paul