2. ve 3. lensler için öneriler

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Herkese merhaba, buradaki ilk paylaşımım ve yeni A7iii kameram için 2. ve 3. lensler hakkında tavsiyeler arıyorum. Tanıtım olarak, uzun süredir meraklı biriyim, Minolta SRT'lerle başladım ve 28 mm, 55 mm, 85 mm, 135 mm ve 200 mm lensler kullandım. Daha sonra Leica M6'ya geçtim ve 28 mm, 50 mm, 85 mm ve 135 mm lensler kullandım. Birçok yıl boyunca siyah beyaz ev karanlık odam vardı. Şimdi dijitale geçtim ve bir A7iii ve yanında kullanmak için bir Sony FE 24-105 mm F4 G OSS satın aldım. Bu benim ilk zoom lensim ve mümkün olduğunca geniş bir yelpazeyi kapsamaya çalışıyorum. Şu ana kadar çok mutluyum. Ancak setimi tamamlamak istiyorum. Sabit lensleri kullanırken genellikle 85 mm ve standart 50 mm'yi kullanıyordum, buna 135 mm de eşlik ediyordu. Bu lensle geniş bir fotoğrafçılık yelpazesini kapsayacağım: dış mekan seyahatleri, plaj manzaraları ve şehir manzaraları, portreler ve biraz yemek/yemek pişirme. Fikirlerinizi/düşüncelerinizi/deneyimlerinizi duymayı çok isterim. (Haziranda ailemle Disney World'e gidiyorum ve tek bir lens işimi görebilir ancak yanımda bir de 2. lens olması harika olurdu.) Yardımınız için şimdiden teşekkürler. Paul