- 11 Eyl 2024
- 2,117
- 0
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Yakın zamanda a7cii'yi aldım ve kompakt gövdeyle eşleştirmek için 24mm F2.8 ve 40mm F4.0 olmak üzere üçlü kompakt lens grubundan 2 tanesini almayı düşündüm. (Zaten 70-200mm'e sahibim) Ancak daha yeni piyasaya çıkan 24-50mm F2.8 G modeline denk geldim. Hangisini alacağımdan emin değilim - Prime lenslerin gövdeye takıldığında küçük boyutlarını seviyorum çünkü göze batmayan ve sokak fotoğrafları çekerken normal bir turist gibi görünmeme yardımcı oluyor. Ancak 2 prime lensin boyutlarını eklediğimde, çanta içinde daha fazla yer kaplıyorlar. ANCAK, 2 prime lensin ağırlığı zoom lensinden 110g daha hafif. Zoom lens daha esnek olma avantajına sahip. Şimdi kararsız kaldım. Her birinin artıları ve eksileri var ve hangisini alacağıma karar veremiyorum. Bu konuda daha uzman olan sizlerin görüşlerini duymak isterim. Düzenleme: Biraz endişeliyim çünkü geçen sefer yurt dışına gittiğimde omuzlarım ağrıyordu, fazla yük taşımaktan. Bu yüzden zaten ilk etapta küçük kompakt prime lensler arıyordum. bs.shoots tarafından 25 Nisan tarihinde düzenlenmiştir.