- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba dostlar, İlk olarak, verebileceğiniz her türlü yardım için şimdiden teşekkür ederim. Aldığım 1635 gm lens ile ilgili bir sorun fark etmeye başladım. Harika fotoğraflar çekiyor ancak f stop'u f16 veya f22'ye yükselttiğimde fotoğraflarda her zaman aynı noktada siyah bir leke fark ediyorum. Bu sorunun A7II kameramla mı yoksa lensle mi ilgili olduğunu bilmiyorum, ancak bugün diğer lenslerimi deneyeceğim. İlk olarak, güneş tutulması ve ardından bugün plaj fotoğrafları çekerken fark ettim. Leke f8'de yok. Umarım f22'de çektiğim bir fotoğrafı ekleyebilirim ve bir öneriniz varsa sevinirim, aksi takdirde değişim talebinde bulunmak zorunda kalacağım. Teşekkürler! Düzenleme - fotoğrafı ekledim ve fotoğrafın üst ortasında olduğunu belirtmek istedim. İlk bakışta uçan bir kuş zannedebilirsiniz, ancak f stop'u daha yüksek olan f20 veya 22 civarında çektiğim her fotoğrafta bu leke var. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz… Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Her zaman yeni üyeleri memnuniyetle karşılıyoruz!