1.000mm ve Sarsıntıları En Aza İndirme

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Bu forumdaki başka bir konuya teşekkürler, Bir Tamron 500mm yansıtma lensi ve bir Fotodiox "Tamron Adaptall to FE adaptörü" satın aldım. Bunlar hepsi α7R'me takılmak üzereydi. Kamaramın altında bir Acra-Swiss plakam vardı ve eski ve ağır bir Gitzo tripotta Acra-Swiss kelepçesi olan dayanıklı bir küresel kafa vardı. İlk sonuçlar iyiydi, ancak lens çekingen kuşlar için yeterli ulaşım alanına sahip değildi. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı bir üye olarak burada bir resim göreceksiniz… Sadece buradan ücretsiz olarak kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz! Bu yüzden, bir Tamron 2× telekonvertör ekledim. Tepki almadı - uzayıp giden lensin odak halkasını çevirmek odak büyütme ile birlikte öyle gözle görülür bir titreme oluşturdu ki, harfi harfine odaklanamadım. Plan B'ye geçmek - hem kamerayı hem de lensi bir ray üzerinde desteklemek. Çok daha iyi. Geçici bir versiyon iPhone-6 fotoğrafında gösterilmektedir. Donanımı daha kullanışlı hale getirmek için ek Acra-Swiss parçalarını bekliyorum. Çekingen kuşlar, sizi kovalıyorum :)