Sony promosyon tekliflerine dikkat edin.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Sony promos Sony hayranı bir tüketici olarak, en son promodan tamamen aldatılmış hissediyorum, öncelikle daha büyük teşvikin Sony'den değil de kurumsal perakendecilerden satın alınması gerektiği - gerçekten kısa görüşlü bir yaklaşım, çünkü Sony ile tüketici deneyimi geri kalanının başarısız olacağına eminim ve Sony'yi stoklayıp tanıtım yapan perakendeciler için de bir tokat niteliğinde. İlk olarak, 100$ bonus hediye kartını geri almak için Sony'nin var olmayan linklerini takip etmeniz gerekiyor - Sony'nin kendi doğruladığı bir durum. Sonra müşteri sonrası satış hizmetlerinden geçip hediye kartının gönderilmesi için promosyon ekibinin onayını beklemek gerekiyor. Kart geldiğinde, yine var olmayan bir link üzerinden etkinleştirmeniz gerekiyor - şaşırtıcı bir şekilde, Sony promosyon sitesi, artık kullanılamayan indirimlerin olduğunu belirtiyor ????. Yeni kameranızı aldığınızda yanında 25$'lık Sony hediye çeki de geliyor ama bir sürprize bakın ki, bu hediye çeki 3 ay önce sona ermiş. Bu durumun iki açıklaması olabilir - ya tam bir yetersizlik ya da gerçekte ödenmeyen teşvikler sunan bir kişiye bonus veriliyor - bu şemayı düşünen satış yöneticisine bonus verilmektedir. Benim bakış açımdan ve deneyimlerimden Sony, büyük resmi gözardı ediyor ve müşterilerini aşağılayıcı bir şekilde ele alıyor gibi görünüyor, ama ne bilebilirim ki, sadece sadık bir müşteriyim pazar araştırmacısı değilim. Sony - kazandınız - indirimlerinizi saklayın, indirimlerin gerçekte geri alınamadığı için pazarlama ekibinize bir bonus ödeyin ve ben de son Sony'imi keyifle kullanırım. Sadece harika ürünler her zaman varlığını sürdürmez! Dean