Tam olarak metabones başka birsey yok degil mi? FF gibi ex gibi metabones Adaptör Sony yazacagim böyle mi?Ff uyumlu evet. Odaklama hızı ve odaklama doğruluğu daha iyi. Düşük ışıkta çekimlerde farkını ortaya daha iyi koyar.
Peki bunu sadece Canon lensler için mi kullanabiliriz? Mesela Nikon'un, Sigma'nın F mountlu bir lensini de bununla kullanamaz mıyım?Metabones en iyi dönüştürücü Canon lensler için.
Viltrox tavsiye etmem onun yerine MC-11 alabilirsiniz. Ama en iyisini alayım derseniz Metabones. Zaten A7 III e yakışan adaptör de bu bence![]()
Sadece canon lensleri kullanabilirsiniz bu adaptör ile. Nikon lensler için farklı. Nikon to sony diye aratın o şekilde bulabilirsiniz.Peki bunu sadece Canon lensler için mi kullanabiliriz? Mesela Nikon'un, Sigma'nın F mountlu bir lensini de bununla kullanamaz mıyım?
Teşekkür ederim.Sadece canon lensleri kullanabilirsiniz bu adaptör ile. Nikon lensler için farklı. Nikon to sony diye aratın o şekilde bulabilirsiniz.
Bir şey daha sormak istiyorum. Metabones almak istiyorum, siz hangi lens markasını önerirsiniz. Yani bir tane adaptör alıp bunu sürekli kullanmak istiyorum. Bu yüzden tek bir (mount) sahip lens markasıyla devam etmek istiyorum.Sadece canon lensleri kullanabilirsiniz bu adaptör ile. Nikon lensler için farklı. Nikon to sony diye aratın o şekilde bulabilirsiniz.
bence Sony A mount lensleri kullanmak için LA-EA4 de bakabilirsiniz. Çünkü A mount çok fazla lens var. Minolta lensler şahaneTeşekkür ederim.
[automerge]1652787999[/automerge]
Bir şey daha sormak istiyorum. Metabones almak istiyorum, siz hangi lens markasını önerirsiniz. Yani bir tane adaptör alıp bunu sürekli kullanmak istiyorum. Bu yüzden tek bir (mount) sahip lens markasıyla devam etmek istiyorum.