- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
50 mm'yi satın alacak hangi lens üzerinde günlerce düşünerek zor zamanlar geçirdik ve E-montaj için çok fazla seçenek olduğu için şanslıyız. Sonunda Samyang'i tercih ettim. Hem Sony 1.4'ün harika olduğu hem de ağır ve maliyet açısından 3 kat daha yüksek olduğu argümanları vardı. Sony, f1.4'te hafif keskin bir merkez sunarken, f5.6'ya kadar daha iyi köşeler ve harika Zeiss T* 3D görünümü sunuyor. Diğer tarafta ise 50mm f2.8 makro vardı. Samyang fotoğraflarının görünümü beni gerçekten etkiledi. F1.4'ten itibaren keskindir, f2.8'de çok net olur, bu da Sony'a karşı bir ödündür. Bir şekilde portreler için güzel bir ödün olarak düşünülebilir. İnşa kalitesi gerçekten iyidir ve odak hızı hızlıdır. Odakta hoş bir hışırtı var, bunu hoş buluyorum ancak belki de bu lensle film yapımcıları MF'yi (manuel odak) tercih edebilirler. Kullandıkça satın aldığıma sevindiğim bir lens olduğunu daha çok anlıyorum. Kendi başına harika bir 3D etkisi var ve renkler harika. Şimdi cebimde 35mm veya 28mm için bir şeyler var...hmmm... oldukça özel gerçekten... Tüm bunlar Sony A7ii üzerinde. Saygılarımızla