- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Bugün Sony Alpha Haberlerinde bahsedilen kickstarter kampanyasına ilişkin ilanı ilgiyle okudum. Genellikle fikrimi kendime saklarım ama bu konuda gerçekten söylemem gerekti. Meyer-Görlitz Lydith 3.5/30 her yerde yaklaşık 100 dolarlık fiyatla eBay'de bulabilirsiniz, daha derine inmek isterseniz Ebay.de'yi seçebilir ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Bu fiyat, hedeflenen 1500 USD'lik liste fiyatı için geçerli. Şimdi sihre gelelim: Bu lensi bir süredir kullanıyorum, neredeyse hiç kullanmasam da yine de saklamak istiyorum çünkü 1) 30mm alışılmadık bir özellik 2) keskin değil 3) çok büyük bir alan derinliği nedeniyle düz olabiliyor. Henüz lensin "sihirli" yanını deneyimlemedim veya böyle bir şeyin varlığından haberdar değildim. Belki de 35cm'lik mini odak mesafesi ile bir çiçeğin fotoğrafını çekip arka planı bulanık bırakabilirsiniz... Peki: Sihri ortaya çıkarmak mı istiyorsunuz? eBay'den alın, gerçek Alman yapımı vb. vb. vb. Evet, bu benim güçlü fikrim. Sizin fikrinizi duymak isterim.